Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، صفری سرپرست راه آهن منطقه شمالغرب کشور بابیان اینکه توسعه شبکه حمل و نقل موجب تغییرات و توسعه بنیادین در فعالیت های اقتصادی و جذب جمعیت می شود، گفت: ایران به دلیل قرار گرفتن در مسیر شرق به غرب از دیرباز در جابجایی کالا اهمیت بسزایی داشته و استان زنجان نیز در شمالغرب مسیر ارتباطی هفت استان در کشور است که این امر فرصت مناسبی برای ترانزیت ریلی کالا و مسافر به کشورهای اروپایی و اورآسیایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: صنعت ریلی فرایند توسعه اقتصادی را تحت تأثیر قرار داده و اساس مبادلات بازرگانی و کلید توسعه اقتصادی و اجتماعی به شمار می رود که بر همین اساس پروژه ۲ خطه کردن راه آهن زنجان – قزوین در سفر رهبر معظم انقلاب به استان زنجان ( سال ۱۳۸۲ ) به منظور توسعه این استان مصوب شد که از این زمان تا سفر رییس جمهوری وقت در دولت یازدهم این مصوبه مسکوت مانده بود که در هفتمین روز از بهمن ماه سال ۱۳۹۵ کلنگ اجرای این پروژه ملی توسط وزیر راه و شهرسازی وقت بر زمین زده شد.

 سرپرست راه آهن منطقه شمالغرب کشور ادامه داد: مردادماه امسال همزمان با عید غدیرخم ۱۰۶ کیلومتر از راه‌آهن زنجان _ قزوین با حضور مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از طریق ارتباط ویدئوکنفرانسی با رئیس‌جمهوری افتتاح شد.

صفری گفت: استان زنجان بزرگترین ظرفیت را برای تبدیل شدن به مرکز لجستیک شمالغرب کشور دارد و ۲ خطه شدن راه آهن زنجان – قزوین یکی از زیر ساخت های مورد نیاز در این خصوص است.

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود اعتبار و نیاز به نقدینگی برای ادامه ۲ خطه کردن راه آهن زنجان – قزوین از مهمترین موانع اجرای این پروژه است.


انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه آهن شمالغرب راه آهن زنجان راه آهن زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

عطاء اله اکبری در گفت وگو با ایسنا، افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه‌های بهداشت و درمان عقب ماندگی‌های قزوین را بهبود می‌بخشد
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • پیشتازی قزوین در مولدسازی دارایی‌های مازاد
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • لزوم تأمین انشعابات در پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • لزوم سریع تأمین انشعابات در پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار