Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط ریلی زنجان یکی از مسیرهای در ترافیک ریلی کشور به شمار می رود اظهار داشت : ۸۰۰ میلیارد تومان به پروژه ۲ خطه کردن راه آهن زنجان به قزوین تخصیص می یابد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، رستم قاسمی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از خطوط ریلی راه آهن زنجان - قزوین در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در گذشته این خطوط ریلی یک خطه بوده که برای اجرای پروژه ۲ خطه کردن راه آهن این منطقه اقداماتی در بخش های مختلف انجام شده است اما کار نواقص زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده توسط راه آهن کشور، ۸۰۰ میلیارد تومان برای اتمام پروژه ۲ خطه کردن راه آهن زنجان به قزوین اعتبار نیاز است.

قاسمی ابراز کرد: خوشبختانه امروز در سفر رییس‌جمهوری به زنجان، این اعتبار مورد نیاز در توافقات سفر انجام شده است.

وی تاکید کرد: امیدواریم حداکثر تا ۲ سال آینده با توانمندی راه آهن اجرای این پروژه به پایان برسد.

وزیر راه و شهرسازی به اعتبارات راه های مواصلاتی استان زنجان اشاره کرد و گفت: حدود یک‌هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه جاده ها و راه آهن استان پیش بینی شده است که به موقع پرداخت خواهد شد.

وی گفت: پروژه های ریلی زیادی در سطح کشور داریم که متاسفانه تعداد زیادی از آنها به دلیل مشکلات اعتباری در زمان حاضر یا پیشرفت فیزیکی کمی دارند یا غیرفعال هستند.

قاسمی تأکید کرد: در تلاش برای طرح جامع حمل و نقل ریلی و هوایی و جاده ای هستیم که در مجلس نیز ارائه شده تا بتوانیم به روش مختلف منابع اعتباری تامین کنیم و تحولی در این حوزه محقق شود.

وی افزود: توسعه و افزایش باند فرودگاهی زنجان نیز جزو برنامه های سفر رییس جمهوری به زنجان است.

قاسمی در خصوص حوزه مسکن نیز گفت : در حوزه مسکن استان زنجان سهمیه ای در تولید مسکن دارد که در زمان حاضر ۲ میلیون واحد مسکونی در حال ساخت و عملیات اجرایی آن شروع شده است.

وی خاطرنشان کرد: ساخت ۲۵ هزار واحد مسکونی در استان زنجان اشتغال و رونق جدی را در سطح استان زنجان ایجاد خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، رییس‌جمهوری در دهمین سفر استانی صبح امروز (پنجشنبه)۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۰، وارد زنجان شد و در بدو ورود به فرودگاه زنجان، از سوی حجت الاسلام علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، محسن افشارچی، استاندار، شماری از نمایندگان مردم استان زنجان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان استانی مورد استقبال قرار گرفت.

تعدادی از وزرا و معاونان رییس جمهوری نیز به منظور بررسی مشکلات و مسایل مناطق مختلف استان زنجان آیت الله رئیسی را در این سفر همراهی می‌کنند.

رییس جمهوری در این سفر یک‌روزه از شرکت سرجین بافت، محل انباشت پسماند روی، کارخانه روغن نباتی جهان، بازدید کرد همچنین در جمع مردم منطقه "فلسطین" یکی از مناطق حاشیه نشین شهر زنجان حضور یافت.

آیت الله رییسی، همچنین بعدازظهر امروز قرار است با حضور در دانشگاه زنجان در جلسه شورای ادارای استان شرکت کرده و دیداری نیز با شماری از نخبگان زنجانی داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه و شهرسازی ترافیک حمل و نقل مسکن نماینده ولی فقیه مجلس شورای اسلامی نخبگان حمل و نقل ریلی فرودگاه زنجان راه آهن زنجان قزوین رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی میلیارد تومان راه آهن زنجان رییس جمهوری استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد

تین نیوز

متوسط بهره وری و سرعت بازرگانی واگن های باری که مقدار چابکی سیستم حمل بار را نشان می دهد، در سال ۱۴۰۲ کمترین مقادیر را در میان چهار سال اخیر به خود اختصاص داده اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل ریلی و خدمات وابسته شاخص های مهم این صنعت را در سال ۱۴۰۲ منتشر کرد. این گزارش شاخص های مهم این صنعت را در بازه های سالیانه و ۳ ماهه چهارم سال ۱۴۰۲ با دوره های گذشته مقایسه می کند.

طبق این گزارش، در سال ۱۴۰۲ تمامی شاخص های عملکردی حمل بار ریلی، به استثناء شاخص های مرتبط با حمل بار ترانزیتی، نسبت به سه سال گذشته آن کاهش یافته است. به طور مشخص تُناژ و تُن - کیلومتر بار حمل شده در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۴۳ میلیون تُن و ۲۹ میلیارد تُن کیلومتر بوده است که کمترین مقادیر این شاخص ها در چهار سال اخیر است.

از دیگر شاخص های مهم حمل بار ریلی می توان به بهره وری و سرعت بازرگانی واگن های باری اشاره کرد که مقدار چابکی سیستم حمل بار را نشان می دهد. این دو شاخص نیز در سال ۱۴۰۲ کمترین مقادیر را در میان چهار سال اخیر به خود اختصاص داده اند.

همچنین اگر شاخص های عملکردی حمل بار را به صورت فصلی طی سال ۱۴۰۲ مورد بررسی قرار دهیم، پی خواهیم برد که در زمستان ۱۴۰۲ به استثناء شاخص های مرتبط با حمل بار ترانزیتی، تمامی شاخص ها کاهش یافته اند و کمترین مقدار را نسبت به سه فصل پیشین دارند. 

با نگاهی کلان تر به نقش راه آهن در حمل بار کشور درمی یابیم که بر خلاف چشم اندازهای تعیین شده در اسناد بالادستی مبنی بر افزایش سهم حمل بار ریلی تا دست کم ۳۰ درصد از کل بارهای زمینی کشور، سهم این شیوه حمل ونقلی به حدود ۷ درصد از کل تناژ بار حمل شده زمینی و حدود ۹ درصد از تن- کیلومتر بار حمل شده زمینی رسیده که در سال های اخیر روندی کاهشی بوده است.

اما در بخش مسافری، عملکرد خوبی در سال ۱۴۰۲ به ثبت رسیده است. جابه جایی ۳۲ میلیون مسافر (معادل با ۵.۱۶ میلیارد نفر کیلومتر) بر عملکرد قابل قبول این بخش در سال گذشته صحه می گذارد.

از طرفی بررسی شاخص های مربوط به بخش مسافری به صورت فصلی در سال ۱۴۰۲ حاکی از کاهش هر سه شاخص تعداد مسافر، نفر کیلومتر و بهره وری واگن های مسافری در هر فصل نسبت به فصل پیش از خود است. این روند کاهش طی سال ۱۴۰۲ مشابه بخش باری، ثابت می کند که روند کاهشی این شاخص ها در سال ۱۴۰۳ نیز تداوم خواهد داشت.

در سال ۱۴۰۲، سهم راه آهن از جابه جایی مسافر زمینی عمومی نسبت به سال قبل کاهش یافته و از نظر تعداد مسافر به ۱۷.۶ درصد و از نظر شاخص نفر-کیلومتربه ۲۶ درصد رسیده است.

با وجود افزایش تعداد کل لکوموتیوهای کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، تعداد لکوموتیو آماده به کار کاهش یافته است. آماده به کاری لکوموتیوها در سال گذشته به ۵۳ درصد رسیده که کمترین مقدار این شاخص در چهار سال اخیر را نشان می دهد. تاثیر مستقیم بخش نیروی کشش بر عملکرد حمل بار و مسافر ریلی بیان گر لزوم توجه حاکمیت به چالش های این بخش و شکست ایده حفظ تصدی گری دولت در این حوزه است. لذا عملی کردن راهکارهای پیشنهادی خبرگان صنعت حمل ونقل ریلی برای برون رفت از این شرایط بحرانی ضروری است.

باید توجه داشت هر چند که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۳ دستگاه لکوموتیو به آمار میانگین ماهیانه تعداد کل لکوموتیوهای کشور اضافه شده، اما در مقابل تعداد سه دستگاه لکوموتیو از آمار میانگین ماهیانه تعداد لکوموتیوهای آماده به کار در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کم شده است و این بدان معناست که در برابر افزایش ۲۳ دستگاهی، ۲۶ دستگاه لکوموتیو طی سال ۱۴۰۲ از مدار خدمت خارج شده اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • ساخت چهار خط سریع السیر جدید در ترکیه
  • سوانح ریلی به ۳.۵ سانحه در هفته کاهش یافت
  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • نگاه سیاسی به نرخ تعرفه لوکوموتیو در ادوار گذشته
  • تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان
  • چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟
  • شاخص های مهم صنعت ریلی در سال ۱۴۰۲ منتشر شد
  • واژگونی مینی‌بوس در آزاد راه قزوین- زنجان
  • واژگونی مینی بوس در آزاد راه قزوین _ زنجان/ ۱۵ مسافر مصدوم شدند